29 september 2011 - Emma S!

Känner mig lite ur gängorna, humöret svänger och jag tycker att jag jobbar för mycket...vilket jag oxå gör, men nu känns det inte lika roligt som det brukar göra. Vad göra? Surfar runt och landade på en blogg av en kvinna jag beundrar. Hon är vacker inte bara på ytan utan andas ...minimjölk...:-) Jag menar hälsa, ungdom och glädje! Emma Wiklund http://damernasvarld.se/emmawiklund/.

Hennes hudvårdsprodukter, känns gedigna och varför inte sponsra henne istället för stora internationella företag som jag inte alltid har så stort förtroende för. Jag var inne på Emmas sida om produkterna och det kändes bra i magen, så varför inte testa?
Så jag gick med bestämda steg till Åhlens och köpte lite basartiklar...Nu ska jag ha mitt eget spa hemma när jag känner mig som mest stressad. Har lovat mig själv att dricka mycket vatten, röra på mig mer och sist men inte minst SKRATTA!!!
Underbart! Nu kommer jag att sova gott...

28 september 2011 - Israel Nash Gripka

I måndags kväll var en kväll vi sent skola glömma, kvällen då Israel bordade Marieholm! Ett ös utan dess like! Folk var lyriska, glädjen på topp. Kvällen var utsåld, men vi skulle kunnat sälja över 50 biljetter till...en hel del fick tyvärr vända i dörren men vad kunde vi göra?...suck.
Rootsys http://www.rootsy.nu/live.php, första arrangemang med Peter som står för förberedelserna, med hjälp av Johan som även spelade i kvällens förband High Kite Flyers.
Här står de två och myser innan allt drar igång(lite nervösa är de allt)
Här har vi även två glada biljettrivare, som gör reklam för kommande konserter!
Vilken man, vilket band!!!
Här är Israel med "tre trallande jäntor":-)
En förtrollande kväll var svår att slita sig ifrån...många var kvar bara för att få stanna i glädjebubblan lite längre. Autografer skrevs i sorlet och skratten från en publik som precis upplevt en stund av "hallelujahmoment".
Är riktigt nöjd med kvällens spelning:-)

24 september 2011 - Lördagsbus!

Tänk att få en puss av denna mjuka mule:-D


Idag har det varit en dag i hästarnas tecken. Vi började med Westernridning på http://www.aktivhast.se/. Här här Peter som drar igång...lite frustrerad över att han inte få ha sin cowboyhatt (han tycker att han ser ut som en engelsk grefve)...men, att sitta upp i en westernsadel skingrades tankarna direkt, vilken känsla:-) Här har han assistans av Linnéa.



Nu är det min tur, häftigt att få rida igen efter många år...det finns kvar mycket kunskap trots allt. Men att få rida i lite avslappnad cowboystil var ju lite extra häftigt. Imorgon blir det garanterat träningsvärk i benen:-)



Lite hovkratsning innan ridturen.

Lite go' publik hade vi oxå, Tilda och Saga hade en rolig stund under förberedelserna. Här har Linnéa ryckt in med lite passning:-)



Och, så här glada är tjejerna under ridningen, förväntansfulla till tusen..



När jag hade gjort mitt ridpass, bar det iväg till nästa anhallt. Nu är det tjejernas tur...




Kättilsröd 4H gård  http://www.kattilsrods4h.se/ ! Här tog vi en fika i trädgården bland alla kaniner, barn, hästar, grisar, hönor, tuppar, gäss, katter osv... UNDERBART! Barnen var lyriska. Kl. 13 blev det dessutom hästridning och humören på topp:-)




Tilda började...



Saga tätt därefter...



Vilken dag! Efter att Tilda blivit upphämtad av sina föräldrar, så dök Tove och Arthur upp med sin far och när de gick dök Ebba upp en stund för att avsluta kvällen. Det har gått sååå bra och alla barn har haft sååå roligt och nu är Saga sååå trött och det är sååå tyst här i lägenheten...Underbart!!!:-)

Imorgon bär det iväg till Bokmässan med Gunilla...kanske med ett avslutande glas rött på Incontro.  http://www.gothiatowers.com/incontro/

Ha nu en mysig lördagskväll:-)



23 september 2011 - Lite inspiration i veckan!

Ja, har haft lite tid att pilla med kameran i veckan, gjorde 2 härliga höstbuketter, denna med kål, gerbera mm...



Och här har vi hortensia, kärleksört mm...



Så har jag Lilla Bommens Smörgåsbutik http://www.lbkc.se/smorgasbutikenleveranser.htm som "granne"...som jag på lätta ben smiter över till för att köpa en dagens, en bakad potatis med lite gott, en soppa...eller helt enkelt ett frukostpaket med kaffe, youghurt och macka:-) De måste ju oxå ha något fint att titta på:-D



Höst kära höst med dahlior, callor mm...



Smet även in till Infinum, salongen bredvid http://www.infinum.se/. De fick lite goa' Japanska lyktor i en snygg skål.



Inför hösten har jag satsat bland annat på silver och glas, ljusarrangemang är fint nu när det börjar mörkna så smått.



Mmmm, mysigt:-)

Självklart är det perfekt att sätta buketterna såsom de övriga arrangemangen på receptionsdisken...ett finfint blickfång när du besöker ett företag:-)

Ha en härlig fredagkväll!







19 september 2011 - Nu går allt alldeles för fort fram...

Har kommit in ett hjul igen som snurrar fortare och fortare... Känner inte den sommarlunk jag hade första månaden efter jag öppnade butiken efter en välbehövlig semester. När det är tempo går allt i en rasade fart och jag hinner inte alltid tänka efter före. Jag hakade på en telefonförsäljare innan sommaren för att byta min telefonoperatör(hur dum får jag vara) att tro att detta var en hit.

Säljaren skickar simkort till firmaadressen, trots att jag sade att jag ville vara privatkund. Under mina 4 v. som jag hade stängt och posten var uppsamlad skickas en avi, när jag väl får avin i handen hade paketet redan skickats tillbaka...Jag får därmed en faktura(även den till fel adress) på att jag inte hämtat upp simkortet...

Fakturan är givetvis eftersänd så när jag, sent om sider, får reda på att jag(trots att simkortet inte är levererat till mig) ska betala 3 månaders abonnemang hos den nya operatören, SAMT betala 3 månader hos den gamla operatören, går jag i taket. Och här står jag fortfarande utan simkort och därmed en död telefon(de lovade mig skicka mig den i fredags och nu är det måndag).

Näää...aldrig mer telefonförsäljare. Nästa gång jag ska ha en ny operatör ska jag SJÄLV ut och kolla och jämföra det som finns på marknaden. Punkt slut.

Imorse kom jag av mig under morgonturen då ryggen knäckte till på Emelie i butiken, ville köra henne hem men hon kunde varken sitta, stå eller ligga. Var tvungen att lämna henne i butiken med Therese utan en fungerande telefon(usch vad handikappad man blir utan mobben) för att hinna med buden. Mitt i stressen tankar jag givetvis min dieselbil med Etanol...suck.  Hann dock inte starta motorn och köra iväg(vilket jag sparade några tusenlappar på antar jag)...:-)  Fick kanonbra hjälp utav R O Bil i Göteborg AB, det tog en stund men vi hade roligt under tiden
:-). Och det roliga i kråksången är att personalen på bensinstationen råkar ut för detta stup i kvarten. Och utan undantag är alla bilister lika stressade som jag var idag, standardsvaret på personerna som råkar ut för detta är;- Vaaarför just idag, den värsta dagen för något sånt här!!! Ja, vilket uppskruvat samhälle vi lever i.( Och Emelie, hon kom hem tack vare sin underbara man...jag får ringa henne imorgon och kolla läget...)

VAAARFÖR kan det inte finnas någon anordning som hindrar fel drivmedel att komma in i bilen???

I helgen var vi ialla fall hos Annelie och Robert och besökte den under deras "Westernhelg". Vilken grej!!! Grillning, underhållning, poängpromenad eller bara stå och hänga bland husen i deras lilla "WesternCity". Hur rolig som helst bade för unga och gamla:-) Här har Peter hängbiljett:-D



En annan går runt och bara myser...



Och Saga & Felicia lagar mat på Saloonen(lite hårdsmält lera)



En aktivitet som jag såg väldigt proffesionell ut...men jag nådde tyvärr inte fram till hornen



Här är en annan tävling och det är nu värden Robert som kramar avtryckaren, kolla smällen!!!



Sen, kommer mys och umgänge framför brasan innan det är dags för mat och underhållning på logen.



Vilket arrangemang! Tack Annelie och Robert för en härlig kväll!!!

10 september 2011 - kursdag

Ja, idag är det lördag och därmed kursdag för 5 kvinnor från www.liveit.se det blir till att hitta på något kul tema:-) Igår gjorde jag även en sorgdekoration från ett företag via blommogram. Det blev lite sensommarkänsla med solrosor, lila gladiolus vita dahlior, liljor och annat smått och gott



Kan väl erkänna att bilden blev lite hastigt tagen, då jag på morgonen när bilen var packad för alla morgonbud som skulle köras, upptäckte att den inte ville starta.... Jag blev bogserad ner till Förenade Bil i Sisjön och väntade på en lånebil då de inte kunde se var problemet fanns (en flong ny Kia!?). Var ensam denna fredag så då förstod du att ingen fanns i butiken för att öppna den i tid...Jag var så ARG!

När jag väl fått öppnat butiken kom budet och binderiet skulle iväg, tur att kameran var rätt inställd iallafall:-)

Så, nu får jag hoppa in i duschen och efter kursen idag blir det Liseberg för hela slanten:-)

Ha en bra lördag!

Kurser till hösten!

ja, nu knåpas det för fullt i butiken och idag kom höstens krukor, vaser och annat smått och gott. Underbart att få dra igång igen efter sommarens stiltje. Har gått igenom kursdatum för kommande inspirationskvällar.

Hör av dig om du vill vara med!


Torsdag den 8/9 -Här blir det ett mysigt runt bordsarrangemang i hösttema. Kanske med någon go' detalj utifrån som plockas in i arrangemanget. Vi använder oss utav lite nålar och band- ett riktigt proffesionellt
arrangemang om jag får vara ärlig.

Onsdag den 28/9 -Hösten är här och nu är det helt rätt med ett ljusarrangemang med lite sten och nålar.

Tisdag den 11/10 -Vi gör ett snittarrangemang parallellt med mikadopinnar och annan mysig dekoration. Transparent känsla. Fint att ställa på ett bord utan att den skymmer sikten.


Torsdag den 20/10 -Halloween är snart här, så varför inte göra ett pumpaarrangemang med lite läskiga inslag.


Du får hjälp av en gesälldiplomerad florist att göra ditt arrangemang. Vi håller på från 18.00 - ca 19.30 och priset är 395:-/pers. Kl. 17.45 samlas vi här i butiken på Lilla bommen 6 – i Länsförsäkringars hus vid Läppstiftet! 

Jag står för fika.

Och du, vill du ha en kurskväll för vänner eller arbetskollegor? Hör av dig så skräddarsyr vi ett bra upplägg efter era behov!


………………………………………………………………………………………………………………………………………… 

GLÖM NU INTE DEN ÅRLIGA JULKRANSKURSEN

Torsdag den 17/11 Går den av stapeln!

Vi håller på från 18.00 - ca 19.30 och priset är 425:-/pers. Kl. 17.45 samlas vi här i butiken på Lilla bommen 6 
– i Länsförsäkringars hus vid Läppstiftet! Jag står givetvis för glögg och pepparkakor! 


Här är det först till kvarn som gäller...

För att jag ska kunna planera för varje kurs vill jag gärna att du betalar in senast 2 dagar innan kurstillfället 
på bankgirot 5352-7586. Mejla : [email protected] el ring 031-158015

-Glöm inte att notera vilken kurs du avser.



Ha nu en häääärlig kväll! Själv ska jag borsta Icce, och förbereda henne för utställning i helgen. Vi håller tummarna:-)

RSS 2.0