24 september 2011 - Lördagsbus!

Tänk att få en puss av denna mjuka mule:-D


Idag har det varit en dag i hästarnas tecken. Vi började med Westernridning på http://www.aktivhast.se/. Här här Peter som drar igång...lite frustrerad över att han inte få ha sin cowboyhatt (han tycker att han ser ut som en engelsk grefve)...men, att sitta upp i en westernsadel skingrades tankarna direkt, vilken känsla:-) Här har han assistans av Linnéa.



Nu är det min tur, häftigt att få rida igen efter många år...det finns kvar mycket kunskap trots allt. Men att få rida i lite avslappnad cowboystil var ju lite extra häftigt. Imorgon blir det garanterat träningsvärk i benen:-)



Lite hovkratsning innan ridturen.

Lite go' publik hade vi oxå, Tilda och Saga hade en rolig stund under förberedelserna. Här har Linnéa ryckt in med lite passning:-)



Och, så här glada är tjejerna under ridningen, förväntansfulla till tusen..



När jag hade gjort mitt ridpass, bar det iväg till nästa anhallt. Nu är det tjejernas tur...




Kättilsröd 4H gård  http://www.kattilsrods4h.se/ ! Här tog vi en fika i trädgården bland alla kaniner, barn, hästar, grisar, hönor, tuppar, gäss, katter osv... UNDERBART! Barnen var lyriska. Kl. 13 blev det dessutom hästridning och humören på topp:-)




Tilda började...



Saga tätt därefter...



Vilken dag! Efter att Tilda blivit upphämtad av sina föräldrar, så dök Tove och Arthur upp med sin far och när de gick dök Ebba upp en stund för att avsluta kvällen. Det har gått sååå bra och alla barn har haft sååå roligt och nu är Saga sååå trött och det är sååå tyst här i lägenheten...Underbart!!!:-)

Imorgon bär det iväg till Bokmässan med Gunilla...kanske med ett avslutande glas rött på Incontro.  http://www.gothiatowers.com/incontro/

Ha nu en mysig lördagskväll:-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0