29 maj 2011 - Morsdag

Får känna att jag representerar mer eller mindre alla mammor i världen. En mysig morgon med mycket kärlek och glädje. En dag som kommer med tid för mig själv och för de jag älskar mest...mmm, så ska vi alltid ha det. Alltså, Morsdag varje dag, tack:-)

Lyssnar nu på Mauro Scocco -Om du var min,  och njuter mig bort... Veckan har dessutom varit fylld med känslor som Studentexamen med alla dessa glada ungdomar på lastbilsflak som bara skriker ut sin glädje, vad som kommer efter skolans trygga värld, ja det är en senare fråga det...

Var på konserthuset och lyssnade på Simon Lynge och Emmylou Harris. Emmylou är riktigt bra, en skön dam på 64 år(ser ut som 50) Men en riktigt härlig känsla fick jag i magen när Simon och hans basist Richard spelade som förband. Underbart! Lyssna och njut http://www.youtube.com/watch?v=aZp7-HqNIwU

Och här är jag nöjd:-D



Här har vi dem efter konserten...



Det var verkligen en ära för Peter och mig att få ha dem som nattgäster, här har vi packat "spruttibangbang" för leverans till Landvetter morgonen efter, inte Limousinservice kanske, men ändå:-)



I fredags tillbringade vi en kväll på Liseberg i Nostalgins tecken -Bryan Ferry...Kunde inte ha det bättre -ett glas Rosé och lite snacks på restaurangen framför scenen likt en AW med livemusic i 1980 talets tecken(för mig iallafall). Så många tankar, så mycket känslor och kärlek jag kände av hans musik.



Vilken härlig vecka, nu ligger jag raklång i soffan och bara "softar". Ha en fortsatt mysig söndag!:-)








19 maj 2011 - Dags för JORDGUBBAR!!!


                                                      Mums...

Ja, nu är de första jordgubbarna här, inte Svenska dock men ack så goda! Välkommen in och låt dig smaka:-)


Så, nu är även rabatten vid vår ingång hemma i Landala Egnahem färdig! Den har vi kämpat med ett antal timmar, men det var det värt:-)

Härligt med lite blomsterfröjd!

Nu gäller det bara att sommaren kommer, längtar...

19 maj 2011 - Vilken brudbukett!!!

Fick äran att göra en brudbukett med rocktema i våras. En härlig bukett till ett härligt brudpar! Färgerna var svart, rött och silver vilket genomsyrade bröllopet, t om tårtan ingick i temat:-) Jag använde Passionrosen och färgade några svarta med en metallslinga omkring.

Blev så lycklig i hjärtat när ni sade att den passade perfekt, ett stort lycka till på er fortsatta väg tillsammans!

Kraaam Pernilla

Svart och rött, härlgt...

Tillbakablick på kurser under trädgårdsdagarna på Liseberg...

Den 6 - 8 maj var det kurser på Liseberg och vi fick vara på Lisebergsteatern, mmm... Vilken lokal och vilka kursdeltagare!!! 65 personer under 3 dagar-hur mycket lärde detta mig? Massor! Alla åsikter, erfarenheter, personligheter och förväntningar under en och samma kristallkrona:-)

Jag hade en kanonhelg och enligt mina frågeformulär kändes det som de flesta var nöjda med den kreativa stund de fått uppleva.

Här var vi i år!
Vilken lokal vi fick!!!
Kreativiteten sprudlar.
Alla är lika sammanbitna...
Och här har vi min lilla assistent...

Vilken helg! Tack Liseberg för att ni finns, ni är parken som är fylld av glädje i alla avseenden! Glädje som får mig att lyftas, stärkas och känna en ödmjukhet inför vad livet har att erbjuda.



13 maj 2011 - Fredagen den 13:e...

...var ju en riktigt bra dag, trots omständigheterna(jag är lite vidskeplig). Just nu är jag gräsänka och gör lite som jag vill...som att ta lite Whisky(vilken som helst) och bara däsa i soffan och se en Renée Zellweger film -Down with love. Humor och massa löööööve. Mmmm... Mina älsklingar är i Sollefteå, två av dem, den tredje sitter i soffan bredvid mig och undrar var resten av familjen är.

Dagen flöt på som vanligt, jag tyckte mig t om träffa lite extra glada människor under eftermiddagen. Var det bara glada för att ha överlevt dagen eller...?:-) Efter jobbet gick Mainy och jag på Teater Uno, och spanade in en uppsättning som min goefaster är med i. Humor och samhällssatir, tänkvärt och riktigt slagkraftigt. En riktig upplevelse:-)

Vilken prestation!!!

Sista spelningen är den 20/5, missa den inte!

 

5 maj 2011 - Förberedelser för TRÄDGÅRDSDAGARNA PÅ LISEBERGS

04,40 anländer jag till Partihallarna. Nu är det dags att shoppa!!! Blommor till kurserna på Liseberg. Har, som jag räknade med, fått in över 60st anmälningar:-)

Nu är det bara till att snitta, snitta, snitta, snitta....

3 maj 2011 - gjorde ett litet favoritarrangemang idag!

Veckan susar på i 190 km/tim. Imorgon ska jag börja planera vad vi ska göra på Lisebergs Trädgårdsdagar på fredag till söndag. En bukett i solfjäderform har jag planerat-i huvudet. Vi får se hur fint det blir á la naturell.

Har fått mycket beställningar och pyssel hos mina kunder nu och framöver, det känns att våren är här trots snö imorse, regn på förmiddagen, sol under middagen, hagel på eftermiddagen, så lite sol igen för att sluta med ännu mer sol...Är vi i Götet eller?

Har iallafall på begäran gjort upp ett litet mysigt arrangemang som är fint till både dukat bord såsom present. En populär rackare för ett av våra största hotel i stan:-) Arrangemanget är ca. 15 cm i diameter mellan bladtopparna.

Anastasia i lime med söta små fresior. Det går lika bra med santini istället!

Ja, nu börjar jag lära mig kameran. Har ikväll varit på en givande kurs som Expertbutiken på Avenyn har. Har fått grunderna, nu upptäcker jag nya saker hela tiden.

Sov gott!




RSS 2.0