26 oktober 2011 - Och, i helgen är det Halloween!

Mysigt att få tända lite ljus och tillåta sig att bara få vara... Har lite Halloweeninspirerade arrangemang och fler gör vi efter hand!

Arrangemang dekorerade med choklad kanske?


Lite pumpaarrangemang



Mysiga höstkransar så klart:)



Olika sorters buketter finns även inför helgen, här draperat med mossa



Sen har jag även bokat datum då vi kommer att ha JULMYS I BUTIKEN. Fredagen den 25 november från 10.00 - 18.00,  har vi dukat upp i butiken med lite mysiga arrangemang med lite inslag ifrån gårdagens energiinjektion, samt juldekorationer från årets julbroschyr.

I broschyren ser du vad du kan skicka som julhälsning till nära, kära, kollegor, kunder och många fler. Årets julbroschyr samt almanacka får du även med dig hem att njuta av.



VÄLKOMMEN OCH LÅT DIG INSPIRERAS!




25 oktober 2011 - Inspirationskväll i Borås med Interflora & Lina

Ja, nu är det inspirationsdax. Julen står för dörren och jag fick ta in mycket "matnyttigt" igår kväll:-)

Här är Lina, kvällens inspiratör



Och nu till lite "Julmys i kubik"! Härliga små lycktor hälsade oss välkomna in i julstöket...



Sen har vi arrangemang i RÖTT, RÖTT och åter RÖTT!



Små Cupcakes kanske?



Minijulstjärna med goa kulor och ännu mer röda detaljer...inget grönt så långt ögat kan nå:)



Härliga dekorationer på helt vanliga ljus...mums



Ren bukett i Platt midolino och garnband.



Härliga små mossgranar med röd dekoration igen:)



Nejlikebollar med elegansregn:D Tog Lina 4 tim..! att göra.



Klassiska amaryllisen, aldrig fel:)



Sen svänger vi över till Nyår och mer VITT, VITT och åter VITT! Pimpad ljuskandelaber



Härliga rena och vita arrangemang!



Callor och syren i oasisskål, med band runt om.



Arrangemang med granar som tippat bland annat, härlig idé från Niklas Jensen:-)



Färgade kvistar som dekoration till underbara rosor nästan lika stora som en knytnäve:)



Rosmums!



Le grande finale:-D  Obs. ca 60 cm i diameter


Härligt! Nu är jag inspirerad till tusen. Let the show begin!!!

och Go' natt!!!


19 oktober 2011 - Borde vara trött men...

Nu sitter jag vid datorn igen.Peter gick in med Saga(det var hans tur idag) för att läsa en bok, det blev en ny VÄLDIGT BRA bok som handlar om att inte skapa ovänner. Helena Bross & Christel Rönns BLI SAMS. På varje sida är det lite men talande text till roliga bilder. Jag tror det tog 10 min max sen var det tyst...var framme med kameran så klart:-D



Gick sen ut i köket och kollade till resultatet av 2 tomatsticklingar jag fick av Mainy i maj. Söta och goa' tomater, inte många(men jag tror att grannen har varit på dem i sommar under vår semester) men det gör inget, för utan hans vattning hade de inte överlevt:-) De går lite i rödgrönt:) Nu har jag några jag ska njuta av, sen är denna planta färdig för i år.




Så har jag Icce som svansar runt mig ikväll, hon är HUNGRIG!!! Jag är dock mycket bestämd, här ska det bantas minsann. Små doser mat och inget blötfoder förrän till helgen, därmed basta! I april i år vägde hon 2,9kg nu i sept. vägde hon 4,2 vilket kändes som lite för stor viktökning(om jag får säga det själv). Icce ÄLSKAR Royal Canin och vi tog torrfoder för brittisk korthår...lite för fet dock, så nu är det för kastrerade katter, lightvariant, men inte lika poppis...suck. Ja, ja, lite under 4kg, tycker jag nog hon kan ligga på. We'll see.






Såhär har hon varit heeeela kvällen, min lilla boll:-)))

Ska nog ta ett sista röj i vardagsrummet och baxa mig i säng nu...05.00 bär det iväg hemifrån imorgon för inhandling på Partihallarna...Och sen ska vi planera för Sagas kalas på lördag, med 3 pass -morgon, middag och kväll:-)

Sov gott:-)

16 oktober 2011 - Röjhelg!

Denna helg var det gårdsstädning på schemat och vad gör man inte när containern är på plats? Jo vi rensar vinden, slänger en del, ska sälja en del och återanvänder en del...så nu känns det toppen.

Efter att blåst ut Sagas rum är vi riktigt nöjda med resultatet. lite omstruturering bara så var saken biff:-) Här har vi tagit ut alla saker för att ställa in dem igen...gick lite mot Sagas ideér om hur det skulle vara, men hon anpassade sig till situationen och nu är hon jättenöjd:-)
Pappa hade en jättebra lösning för slottet, så nu myser hon...
Igår var Peter på Steve Earle, vi tog då en liten tripp ner på stan Saga, Christina, Hugo och jag. Vi landade på Jensen Beufhouse, på Norra Hamngatan i Brunnsparken http://www.jensens.se/, oj, vilket bra ställe för barnen:-)

Pysselhäften låg på borden(till barnen) så Christina och jag kunde få lite tid att prata...maten var helt ok, och sist men inte minst en mjukglassefterrätt där det fanns massor av olika slags strössel, mums! barnen var så mätta att Christina och jag fick mestadelen av efterrätten, men vad gjorde väl det!? Trötta och mätta tog vi oss hem och jag kan säga att vi somnade på studs:) Saga och Peter är och simmar nu(Saga, rättare sagt) och jag får en stund för mig själv. Lite pyssel framför datorn, viker lite tvätt och lyssnar på musik. I och för sig är jag kvinna som kan ha många bollar i luften samtidigt, men just NU sitter jag vid datorn, tvätten kommer senare;-) och du, ha en fortsatt härlig söndagskväll:)
måste bara vila ögonen på en underbar öl vi testade i fredags(kolla in skummet), mycket smak och oerhört fyllig...INTE som en vanlig Carlsberg, utan långt därifrån:)

10 oktober 2011 - En riktig tjejhelg har passerat med bl.a kurs!

Peter har varit turnéledare för bandet Deadman under helgen i Danmark. En intensiv helg med sena kvällar, skratt, musik och inte minst...Öl. Ja, det känns uppenbarligen som om han hamnat i himmelriket, eftersom allt detta skulle förevigas i diverse bilder, denna är en av de många...;-)



Kolla in grabbarna i action;


Här hemma hade jag tjejhelg...Saga, Icce och jag=en härlig mix av personligheter, alla under samma tak. Det var promenader och bus i trädgården, mysiga sovmornar, läsning, god mat, kockosbollar och sist men inte minst fick Saga avsluta helgen med kalas på ett Busland i Askim. Hon slocknade tidigt på söndag kväll, för att imorse gå upp 04,00 med mig för att handla snittblommor på Partihallarna. Hon sken som en sol imorse vid 05.00 och charmade de morgontrötta blomsterhandlarna som gjorde veckans inköp:)

I lördags hade jag även 6 trallande jäntor som med entusiasm tog sig an utmaningen att få ihop ett spännande arrangemang i kruka, via mitt samarbete med LiveIt.se


En lite lyxig höstkänsla som passar fint i kombination med pumpor som du ser nedan. Jösses va' duktiga de var :)...och, imorgon ännu en kurs.




Nu sitter jag och pillar med datorn och känner mig härligt trött. En ny vecka har tagit sin start och vem vet vad den har i sitt sköte:)




4 oktober 2011 - Brudbukett -El classico!

Ja här har vi den rundbundna, den enkla med rena creme avalancherosor endast med jasminerankor, mums!



Tog även en promenad och tittade på lite konstverk längst med vägen som går från Wavrinskys plats till Dr. Fries torg. Joakim Stampe är konstnären. Häftigt va?





Det finns något riktigt trollskt över dem, eller hur? Peter är fotografen:-)



1 oktober 2011 - Myslördag

Vaknade tidigt imorse, 8.00 steg vi alla upp och Saga hade redan igår börjat städa i sitt rum för idag är en stor dag. Mormor och Morfar kommer på besök! Går runt lite med kameran och upptäckte lite pyssel i vardagsrummet, här är det en HittaNemo modell som ska installeras, pappa är djupt insjunken i alla tekniska detaljer som sax och tejp:-)



Följer sedan katten in i köket och noterade att min hjärta på tråd bara väller sig över krukan...härligt, ett söderläger funkar bra för den:)




Sen dagen till ära har jag tagit hem lite doft...idag behös inga värmeljus, dessa sex liljor kommer att fylla lägenheten på nolltid:D



Nu hoppar jag in i duschen, ha en härlig lördag och njut av en välförtjänt helg!

RSS 2.0