12 maj - Resultatet efter 3 dagars hårt arbete!

Ett antal timmar senare är vi färdiga. Therese, Mainy och jag jobbade till sena kvällen. Händerna är såriga och fötterna stumma, men vi är KLARA!!!
 
Här är vagnen vid entréen. Härlig hortensia, med mycket viburnum och som extra inslag potatis, aubergine, morötter samt purjolök...och små goa kaninöron:)
 
 
Och här är aktern med purjolöken:)
 

Grönsaksarrangemangen till kansliet med morötter och purjolök i ett virrvarr...
Här är Kansliarrangemangen i samma tema som ovan. Tack Therese för snabb och bra design!!!
Här har vi arrangemangen till Tauberestaurangen med lite selleri, ros och viburnum.
I södra entréen har vi ställt 3 urnor i blålila känsla med ros "blue curiosa", viburnum, syrén, med passiflora som ringlar sig runt alltihop. När vi ska dokumentera arrangemanget står gäster och tar kort på arrangemanget ...verkar vara lite populärt:)
Här är ett av de 2 arrangemangen på taubescenen.
Det blev en fin inramning på håll i solen, här ser vi Caroline af Ugglas uppträda:-) Va' bra hon är!
Gunilla och Perrys skottkärra! Tack för lånet och hoppas ni går på Liseberg och njuter utav blomsterprakten i helgen:) Den står vid gästservice och innerhåller...ALLT! Morötter, aubergine, viburnum, rosor, rödbetor, purjolök...
Ett av två arrangemang utanför Trebello. En björkstrut innehållande purjolök, aubergine, rödbetor, pioner, viburnum, syrén samt passifloran som blommande slingrar sig runt struten...härligt!
 
Utanför garderoben stod detta fina arrangemang. Therese fixade denna härliga kreation!

Avslutningsvis, en kram från Bertil för en inspirerande helg!!!
ja, vi har allt lite fler go'a arrangemang att föreviga samt vad vi under kusdagarna har knåpat ihop, men bilderna dyker upp efter stängning den 13/5.
*
För övrigt är det folkfest i stan. Göteborgsvarvet håller på för fullt och min duktiga svägerska Karin Ekdahl har precis lämnat startområdet för 2,1 mils löpning tillsammans med 62.000 andra imponerande löpare, framhejandes av ca 200.000 åskådare...Heja Karin! Själva ska vi dricka öl hemma hos Jens, Mona och Max. Lite mer "laid back" för vår del.
Trackback
RSS 2.0