22 juni 2012 - Midsommarafton!

Kl 08.30 är bilen packad och vi beger oss ut till Fiskebäcks småbåtshamn för att möta upp Christina & Hugo, Paula & Minou och givetvis skepparen Stisse med sin nya båt Elania...en Elan så klart:)))
Vi beger oss ut på havet det blå med midsommarbunkrad båt, underbart!!! Här är Christina, Hugo, Saga, Minou och Peter.
Vi försökte vi 14.00 tiden att komma in i lite hamnar, men har vi en 40 fotare är utbudet av platser liiiiite begränsat...till slut fick vi kilat in oss på Rörö. Här var ringdansen i full gång och vi bara hängde med:) Här är Saga och Minou med i dragkamp Tjejerna mot Killarna, heja, heja!!!
Efter diverse fysisk ansträngning är det dags för pannkakstårta med massor av jordsnubbar!!!
Sen kom regnet...men, vad gjorde väl det. Kapellet drogs fram och midsommarbuffén fick avnjutas tillsammans med gott sällskap, vin, öl, snaps och givetvis massor av Sprite till barnen!!! Sång, dåliga historier, skvaller, frågespel...allt detta tills vi däckade vid 23.00 eller nåt!? Dagen efter bar det iväg ut på ön med lite besök hos öborna, promenad och bad vid badplatsen för Saga och Minou.
Vi hoppade på färjan vid 16.00 tiden och fick en sightseéing med buss på Hälsö och Öckerö(noterade dans kring stången och andra aktiviteter även denna dag, på Rörö var stången dock redan nedtagen) för att sedan via Torslanda ta oss in till bilen igen...En mysig liten tripp och vi fick se ett avslaget Göteborg dagen efter...:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0